لحم ضانى بالبصل والبطاطس
5 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
لحم ضانى بالبصل والبطاطس
المقادير:
1 كيلو لحم ضاني بدون عضم
3 بصلات كبيرة
3 حبات طماطم كبيرة
2 حبة فلفل رومي كبير
ملح + فلفل اسود + بهارات + حبهان( حب الهال ) + ورق غار (ورق لوري)
3 حبه بطاطا كبيرة
الطريقة:
- قطعي جميع الخضروات الي قطع صغيرة , اضيفي لها جميع التوابل و دعيها .
- ضعي اللحم علي النار في قدر من الماء بدون ملح و دعيه لمدة ربع ساعة علي نار هادئة .
- اسحبي اللحم من المرق و اخلطيه بالمقادير السابقة , ضعيه في طاجن فخار ,و ضعيه علي النار , اسقيه بمرقة سلق اللحم و دعي الطاجن حتي تمام النضج .
- ضعي الطاجن في الفرن حتي يحمر الوجه و يقدم
رد: لحم ضانى بالبصل والبطاطس
اختى الغالية توتا
اشكرلكى الموضوع
كلامك كلة فيتامينات
بارك اللة فيكى
اشكرلكى الموضوع
كلامك كلة فيتامينات
بارك اللة فيكى
صقر الامل- عضو ذهبى
- عدد الرسائل : 277
تاريخ التسجيل : 03/06/2007
رد: لحم ضانى بالبصل والبطاطس
شكرا لك والله اكله جميلة تسلم ايدك
ashraf- عضو نشيط
-
عدد الرسائل : 204
العمر : 63
الموقع او المنتدى : www.dreams.top-board.com
تاريخ التسجيل : 03/06/2007
رد: لحم ضانى بالبصل والبطاطس
اكله جميله
mohammedashraf- عضو نشيط
-
عدد الرسائل : 113
العمر : 30
الموقع او المنتدى : www.dreams.top-board.com
المهنه : طالب
الهوايه : كرة القدم والسباحه والكنغ فو
تاريخ التسجيل : 04/06/2007
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى